حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است
سرخط خبرها

امام‌جمعه سنندج: کردستانی‌ها ناراحتی و سختی زیادی از دشمنی‌ها دیده‌اند| مسئولان قدر این مردم باوفا را بدانند

  • کد خبر: ۱۳۲۹۱۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۷
امام‌جمعه سنندج: کردستانی‌ها ناراحتی و سختی زیادی از دشمنی‌ها دیده‌اند| مسئولان قدر این مردم باوفا را بدانند
امام‌جمعه سنندج گفت: کردستانی‌ها ناراحتی و سختی زیادی از دشمنی‌ها و جنایت‌های ضدانقلاب دیده‌اند و هیچ‌گاه خواهان تداعی آن دوران تلخ گذشته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموستا فایق رستمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه سنندج در مسجد جامع این شهر، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه نمازگزاران و دعای خیر و طلب شفای عاجل برای همه مریضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز دانش‌آموز اظهار داشت: از حضور همه مردم استان کردستان که با حضور باشکوه در راهپیمایی امروز ۱۳ آبان انزجار خود را نسبت به آمریکا و سران غربی نشان دادند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه آمریکا برای حمایت از هیچ کشوری نیامده بلکه دنبال چپاول و غارت‌گری بوده که نمونه آن را بار‌ها و بار‌ها شاهد بوده‌ایم،  گفت: آمریکایی‌ها در جنگ تحمیلی و پس از آن نیز تاکنون به جنایت و خباثت‌های خود بر علیه ایران اعتراف کرده‌اند.

امام‌جمعه سنندج با اشاره به اینکه هشت ویژگی و امر مهم باعث پیروزی انقلاب اسلامی در برابر ۳۷ کشور دنیا شد، تصریح کرد: "استقامت، ایمان، شجاعت، صبوریت، وحدت و یکدلی، حب وطن و مملکت و زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی" ملت ایران باعث شکست دشمنان شد.

وی با یادآوری اینکه ایران اسلامی از هیچ نظری چه دفاعی، نظامی، نیروی انسانی و پیشرفت علمی و منابع خدادای کمبودی نداشته و سرشار از ظرفیت‌هایی بوده که در دنیا نظیر ندارد، افزود: نباید تحریم را بهانه کرد بلکه باید با تلاش، عمل، کار و عمخواری در راستای خدمتگزاری صادقانه به مردم گام برداشت و مسئولان قدر این مردم باوفا را بدانند، مردمانی که با اتحاد و یکدلی وطن خود را در برابر دشمن حفظ کردند. امروز مسئولان باید برای توسعه، پیشرفت، آبادانی و تأمین نیازمندی‌های مردم و رفع بیکاری و اشتغال‌زایی تلاش کنند.

ماموستا رستمی با تأکید بر اینکه مسئولان نگاهی به مشکلات مردم و نیازمندان داشته باشند، اظهار کرد: کردستانی‌ها ناراحتی و سختی زیادی از دشمنی‌ها و جنایت‌های ضدانقلاب دیده‌اند و هیچ‌گاه خواهان تداعی آن دوران تلخ گذشته نیستند بلکه دنبال ایران قوی با توسعه و اقتصاد قوی هستند.

نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از تعامل و خویشتن‌داری نیرو‌های نظامی، انتظامی و دستگاه‌های امنیتی در برخورد با مردم در اتفاقات اخیر خاطرنشان کرد: خون ریختن در هیچ قانون و دینی جایز نیست، نباید خون هیچ فردی توسط انسانی ریخته شود چراکه این هدف تکفیری‌هاست.

امام‌جمعه سنندج با تأکید بر اینکه با اقتصاد قوی پاسخ‌گوی جنایت‌های آمریکا باشیم، ابراز داشت: امیدوارم با سعه صدر بر مشکلات فائق آمده و روز به روز شاهد پیشرفت و آبادانی کشور و استان کردستان باشیم و خداوند امنیت و آسایش کنونی را حفظ و همه ما مسلمانان را از آتش تفرقه و اختلاف دور کند.

ماموستا رستمی در بخش پایانی خطبه‌های خود از جوانان خواست که به تلاوت قرآن و حضور در مساجد روی آورده و از بدحجابی و هرگونه گناهی دوری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->